Ouellet har blitt en stor aktør i Roma fordi han fører tilsyn

Quebec kardinal canada goose outlet svart fredag ​​salg sett som en topp contender for å lykkes Pope Benedict XVI

canada goose salg LONDON Som den internasjonale olympiske komiteen og FIFA, har den internasjonale fotballforbundet, som tildelt nylig spill til Brasil og Sør-Afrika, og FN, som valgte en afrikansk og en koreansk som deres siste generalsekretær, romersk-katolske kirken er under press for å anerkjenne de nye globale realiteter ved å velge en prest som ikke er kaukasisk til å bli neste pave. canada goose salg

canada goose jakker herre I tråd med Canada Goose Outlet i New York i disse multikulturelle tider og den fremvoksende multipolare verden, belønner Paddy Power, den høye irske boken, som har et stort følgende i Storbritannia, kardinal Peter Turkson i Ghana som oddsen på favoritt for å erstatte Pave Benedict XVI ved en papal konklave i Roma som forventes å samles før påskedag, som faller 31. mars i år. canada goose jakker herre

canada goose victoria parka Power vurdert sjansene for at Turkson-navnet blir kalt som den første svarte paven på ni til fire. Rangerte som et nært sekund, og den øverste ikke-afrikanske canada goose outlet talsmannen til å bli den neste biskop i Roma, ifølge Kraft, er kardinal Marc Ouellet fra Canada, fem til to. canada goose victoria parka

canada goose victoria Den 68 år gamle Montrealer er selv litt revolusjonerende. Han er prefekt av kongregasjonen for biskoper, den første canada goose outlet los angeles ikke italiensk til å holde det innlegget. Ouellet har blitt en stor aktør i Roma fordi han fører tilsyn med utvalget av biskoper fra hele verden og ordner ansiktet for dem med paven verdsatt møtes og hilser som formelt kalles papal publikum. canada goose victoria

canada goose jakker dame De to andre røde hatterne ga den beste sjansen til å vinne pavenes ring av Power, kardinal Francis Arinze of Nigeria, med tre til en odds, etterfulgt av en mer tradisjonell kandidat, kardinal Angelo Scola, som fungerer som cancerskebiskop av Milano. canada goose jakker dame

canada goose norge Selv om det alltid er rike rykter om bakrommet maktspill og skulduggery, kaster ingen kardinal aldri offentlig kampanjer for å bli pave. Fordi kardinaler er så beryktet hemmelighetsfulle, om Power har den minste anelse hvem som er foran eller bak i den pavelige derbyen, er umulig å si. canada goose norge

canada goose outlet Ikke at det betyr noe. Det som er åpenbart er at den romersk-katolske kirke, som andre internasjonale organer i dag, må se mer på sin fremtid enn til sin fortid hvis det er fortsatt relevant. Det er ubestridelig at katolisismen fortsatt vokser, det er der seminarene, klostrene og kirkestuen er fortsatt fulle, er på steder som Filippinene, Afrika og Latin-Amerika og absolutt ikke i Pave Benedict Bavaria, Kardinal Ouellet Quebec eller Canada Cardinal Scola Italia. I tillegg er utviklingsland hvor mye av den økonomiske veksten som finner sted. canada goose outlet

canada goose jakke herre Den romersk-katolske kirke begynte å tomme bort fra sitt italienske sentriske lederskap for flere tiår siden, men det ble bare åpenbart med valget av Polen Karol Wojtya som Pope https://www.canada-goose-jakker.com John Paul II i 1978 og deretter av Tyskland Joseph Ratzinger som pave Benedict i 2005. canada goose jakke herre

canada goose Kanadiere med makt til å utnevne seniorfigurer har følt lignende presser for en stund. Demografiske skift er det som gjør at Toronto regjerer i Ottawa for å velge Adrienne Clarkson, en kinesisk kanadisk født i Hong Kong, som kan følge George Michaelle Jean, som ble født i Haiti. Og Lincoln Alexander, Canada første svarte MP, var løytnant guvernør i Ontario fra 1985 til 1991. canada goose

canada goose trillium En av de mange problemer som konfronterer den romersk-katolske kirke er hvordan å få en stemme i verden når de mer velstående katolikker blir, jo mindre har de en tendens til å gå i kirke. Det er et dramatisk fenomen som ble sett under Quebec Tranquille, og ble sett mer nylig i Irland og Polen, hvor oppmøte har gått kraftig de siste årene. canada goose trillium

canada goose dame En annen enorm utfordring er å håndtere det store og økende antall sexmisbrukskrav mot prestene i Nord-Amerika og Europa, med fersk skandale nylig i Los Angeles, Nederland, Irland og Sør-Tyskland. canada goose dame

canada goose herre Merkelig har det vært langt færre rapporterte tilfeller av misbruk i utviklingsland, og mange av de tilfellene som er rapportert der, har involvert misjonærer fra Europa. canada goose herre

canada goose jakke Enten en afrikansk pave kan gjøre mer enn pave Benedict har gjort for å takle hva Hans Hellighet heter filth er et åpent spørsmål. Men en slik avtale kunne gi økt impuls til kirkens arbeid og vekst i utviklingsland og ville være et annet uimotståelig tegn på at som med IOC, FIFA og FN, ganger er de en changin, er det sannsynligvis en grunn til at Paddy Power dekket hans satse, så å si, ved å rangere Ouellet et nært sekund til Ghana Turkson som de to mest sannsynlige kardinaler som dukker opp som vinnere når dukker av hvit røyk neste kommer over Vatikanet. canada goose jakke

canada goose jakke dame College of Cardinals, som vil ha 117 stemmeberettigede i mars, forblir en gammel, tradisjonsbasert institusjon. Ouellet, som ikke-europeisk, har blitt nevnt andre steder også som en mulig kompromisskandidat, da kirken beveger seg ubarmhjertelig bort fra sin maktbase i Roma og Europa mot utviklingsverdenen canada goose jakke dame.