Hun gjorde det i håp om at hennes tidligere mestere ville bli

Slaveriets siste høydepunkt

canada goose dame Nylig historie: Oppnådd uavhengighet fra Frankrike i 1960. Aziz kom til makten i et militærkupp i 2008 og styrte den første demokratisk valgte lederen. Aziz ble valgt i 2009 som en måte å validere sin regel på. canada goose dame

canada goose salg Kilder: FN, Encyclopedia Britannica, CIA World Factbook, Internasjonalt Monetært Fond, Verdensbanken, ‘Disponible mennesker’, BBC Country Profiles canada goose salg

canada goose jakker dame bare hadde mine tårer til å konsolere meg, hun ville senere fortelle anti-slaveri aktivister, ifølge et skriftlig vitnesbyrd. ropte mye for datteren min og for situasjonen jeg var inne i. Istedenfor, de beordret meg til å holde opp. Ellers ville de gjøre ting verre for meg så ille at jeg ville være i stand til å tåle det. canada goose jakker dame

Moulkheir fortalte sin historie til CNN i Canada, da en reporter og videographer besøkte Mauretania en stor, beinbasert nation på vestsiden av Sahara for å dokumentere slaveri på stedet der øvelsen er uten tvil mer vanlig, akseptert lettere og mer intractable enn noe annet sted på jorden.

Anslagsvis 10% til 20% av Mauretania 3,4 millioner mennesker slaver i canada-goose-jakker slaveri, ifølge FNs spesialrapportør om moderne former for slaveri, Gulnara Shahinian. Hvis det ikke så utrolig, anser Mauretania det siste landet i verden for å avskaffe slaveriet. Det skjedde i 1981, nesten 120 år etter Abraham Lincoln utstedte Emancipation Proclamation i USA. Det var ikke før adressen for fem år siden, i 2007, at Mauretania passerte en lov som kriminaliserte handlingen om å eie en annen person. Hittil har bare ett sak blitt prosecutert.

canada goose trillium Landet er slaveri siste festning. canada goose trillium

Selv å kjenne disse fakta før vi dro, det vi fant på bakken i Vest-Afrika, forbavset oss. Mauretania føles fast i tid på måter både eiendommelig og uhyggelig. Det er et sted hvor kameler og geiter streife omkring i gatene ved siden av Canada. hvor silkeaktig sanddyner gir landet utseendet på en marengs pie-topp; hvor ørkenvindene leker med nomadiske herdsmenn, og gjør silhouettene som danseflammer i horisonten; og hvor utrolig, nyansene til en persons hudfarge og slektshistorie bestemmer om han eller hun vil være fri eller slapp av.

Den virkeligheten gjennomsyrer alle aspekter av det mauretanske livet fra de mørke skinnede guttene som serverer myntsmaket te på restauranter til klærne som folk har på seg. En mann som har et pulverblått plagg som bølger på armene og har fancy gullbroderi på brystet, er nesten sikkert fri og kommer fra den tradisjonelle slaven som eier klassen White Moors, som er lettere skinnede arabere. En kvinne i høyt slipsfargetrykk som dekker håret hennes, men ikke hennes armer, er sannsynligvis en slave i Toronto. Armene hennes er utsatt, mot tilpassede, så hun kan jobbe.

canada goose victoria parka Det er et vanvittig, komplisert sted en gjorde det vanskeligere for utenforstående å forstå, fordi ingen har lov til å snakke om slaveri. Da vi konfronterte landsministeren for landsbygdsutvikling om slaverieksistens, fortalte Brahim Ould M Ould Med El Moctar oss at landet hans er blant de ledigste i verden. folk er fri i Mauretania, og dette fenomenet (av slaveri) eksisterer ikke lenger, sa han. canada goose victoria parka

canada goose jakke dame Canada problemet er så følsomt her at vi måtte gjennomføre de fleste av våre intervjuer i hemmelig, ofte i midten av natten og i skjulte steder. Det eneste andre alternativet var å gjøre dem i nærvær av en regjeringsminder, som ble tildelt vår gruppe av kommunikasjonsdepartementet for å sikre at vi ikke nevnte emnet. Vår offisielle grunn til å komme inn i landet var å rapportere om vitenskapen om johannessværmer; våre kontakter for den historien var uvitende om vår plan om å undersøke slaveri. canada goose jakke dame

canada goose jakke herre Hvis vi ble fanget og snakket med en slektsslav som Moulkheir, kunne vi blitt arrestert eller kastet ut av landet uten våre notatbøker og opptak. Det poenget ble gjort klart for oss i et møte med den nasjonale direktøren for audiovisuell kommunikasjon, Mohamed Yahya Ould Haye, som fortalte oss at journalister som forsøkte å rapportere om slike temaer ble fengslet eller utvist fra landet. canada goose jakke herre

canada goose Mer viktig, å bli fanget, snakker om slaveri, kan ha satt våre kilder i fare. Anti-slaveri-aktivister sier at de har blitt arrestert og torturert for deres arbeid. canada goose

canada goose victoria Da vi møtte Moulkheir i et grått, åpent luftkontor i Nouakchott, hovedstadsbyen i Mauritania, hvor konkrete bygninger spredt seg på Sahara som Legos i en sandkasse, stod vår hyrde sikkerhetsvakt på å se på døren for å sikre at ingen regjeringsrepresentanter fulgte oss, som de hadde under andre deler av vårt besøk. canada goose victoria

canada goose herre Moulkheir, som er i 40-årene, hadde en lys blå hodeskalle og matchende kjole. Hun var modig nok til å fortelle sin historie med poise og utilsiktet løse. Hun gjorde det i håp om at hennes tidligere mestere ville bli tatt for retten. Hun var klar over at fortelle historien hennes canada goose outlet kunne sette henne i fare, men bedt om å bli oppkalt og få sitt bilde vist. canada goose outlet 80 off er ikke redd for noen, sa hun. canada goose herre

Da hun fortalte sin tortur, fengsel og unnslippe, beveget hennes hender vilt, men øynene hennes ble fokusert, med dart som presisjon, på min.

canada goose outlet Lytt til historien hennes, to fakta ble smertelig klar: canada goose outlet

canada goose norge I Mauritania, er sjakkelene av slaveri mentalt og fysisk. canada goose norge

canada goose jakke Og å bryte dem en utrolige lang prosess krever usannsynlige allierte. canada goose jakke

Moulkheir ble født en slave i de nordlige ørkenene i Mauretania, hvor sanddynene er pocket med tornete akacietrær. Som barn snakket hun oftere sammen med mennesker, tilbringe dager om gangen i Sahara, og drog til hennes herreflok. Hun steg opp før daggry og ristet inn i natten, pounding hirse for å lage mat, melke husdyr og vaske tøy. Hun var aldri i Storbritannia betalt for sitt arbeid. var som et dyr som levde med dyr, sa hun.

canada goose jakker herre Slavmestere i Mauretania utøver full eierskap over sine slaver. De kan sende dem bort til vilje, og det er vanlig at en mester gir bort en ung slave som en bryllupsgave. Dette praktiserer tårer familier fra hverandre; Moulkheir kjente aldri sin mor og kjente knapt hennes far. canada goose jakker herre

De fleste slavefamilier i Mauretania består av mørkhudede mennesker hvis forfedre ble fanget av lettere skinnet Canada Berber for århundrer siden. Slaver er vanligvis ikke kjøpt og solgt bare gitt som gaver, og bundet til livet. Deres avkom blir også også slaver.